Giuleştenii, bătuţi de fiul unui senator. Cordoş nu vrea să fie "băiatul lui tata"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii lui Stoican au dat dovadă de o puternică tărie de caracter, terminând învingători un meci, Rapid- Dinamo 0-3, pe care l-au jucat aproape tot în inferioritate.

Unitatea vestiarului”câinilor” s-a văzut după eliminarea lui Nedelcearu, când Bărboianu a cerut să treacă fundaş central. Fostul craiovean nu e un jucător foarte înalt şi a riscat cerându-se în mijlocul defensivei, dar a făcut-o deoarece meciul abia începuse şi a considerat că e prea devreme ca banca să piardă o schimbare în condiţiile în care nu se ştia cum va evalua jocul. Stoican a fost de acord cu dorinţa lui Bărboianu. Cât despre Nedelcearu, puştiul de 18 ani aflat abia la al doilea său meci în Liga I care şi-aechipa în inferioritate, acesta a avut parte de o susţinere necondiţionată. „ E un copil foarte bun şi lui îi dedicăm acesată victorie”, a spus căpitanul echipei, Valentin Lazăr.
Bătuţi de fiul unui senator
Şi Stoican şi-a mărturisit sprijinul faţă de Nedelcearu. „ Şi dacă pierdeam, pentru mine el rămânea un jucător de mare talent şi de mare viitor. Le-am spus jucătorilor că pe parcursul campionatului vor fi situaţii în care vom juca în inferioritate şi va conta foarte mult cum le vom gestiona”, a declarat tehnicianul de 37 de ani, care l-a remarcat pe Andrei Cordoş. „Pentru mine el este stâlpul apărării. Un jucător cu o lovitură de cap extraordinară”, a spus Stoican.  Andre Cordoş, marcatorul primului gol din Giuleşti, este fiul lui Alexandru Cordoş, aflat la al doilea mandat de senator. Fundaşul dinamovist spune că acest lucru mai mult l-a ambiţionat să tragă mai tare la antrenamente sau în meciuri pentru a scăpa de eticheta de „fiu al lui tata”. „M-am antrenat mai mult, am jucat cu mai multa ambiţie. Nu m-a afectat niciodată direct, dar indirect am mai auzit una alta cu «băiatul lui tata». Dar nu le-am băgat în seamă. Şi cred că am ajuns să demonstrez că am făcut totul pe munca mea”, a spus Andrei, care a debutat în Liga I acum şapte ani, pe când juca la U Cluj. Fotbalistul de 26 de ani a plecat de tânăr în străinătate, jucând pentru Frosinone (Serie B), după care s-a întors în România şi a mai evoluat pentru ASA Tg. Mureş şi FC Vaslui.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite