Giovanni ia „perla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Becali a vizitat cantonamentul „câinilor“ în Antalya şi i-a propus puştiului Raphael Stănescu să semneze un contract de reprezentare cu firma „Becali Sport“. Familia mijlocaşului de 17 ani ar fi încântată ca „Rafi“ să intre sub „aripa“ fraţilor Becali. Fiind minor, fotbalistul are nevoie de acordul părinţilor pentru a semna contractul.

După plecarea lui Adrian Cristea la „U" Cluj, Dinamo are un nou „Prinţ". Numai că acesta e muncitor, nu are o blondă mai celebră ca el şi chiar aleargă în timpul meciurilor!Raphael Stănescu este noua senzaţie din curtea formaţiei din „Ştefan cel Mare". Deocamdată, a strălucit doar în amicale, însă Ioan Andone a promis că va miza pe mijlocaşul său şi în partidele oficiale, din retur. „Rafi" este acum pe drumul dintre speranţă şi confirmare. Acest lucru l-a observat şi Ioan Becali, care nu vrea să-i scape printre degete noul talent din „Ştefan cel Mare".

Fostul agent FIFA şi cea mai influentă voce din firma „Becali Sport" a încercat încă de anul trecut să obţină semnătura lui Stănescu pe un contract de impresariere. Totuşi, la vremea respectivă, discuţiile preliminare nu au ajuns la niciun rezultat, însă Becali nu a dezarmat. A încercat şi în această săptămână să stabilească o colaborare cu cel poreclit chiar de Andone „noul Mateuţ". Pentru asta, Giovanni s-a deplasat în cantonamentul „câinilor" din Antalya, unde l-a abordat din nou pe Stănescu. I-a spus care este intenţia sa, iar jucătorul i-a cerut timp de gândire. Deoarece nu a împlinit încă 18 ani, Raphael are nevoie de acceptul părinţilor pentru a semna cu o firmă de impresari.

A fost la un pas de Steaua

Familia fotbalistului ar fi încântată ca mezinul să intre sub „aripa" fraţilor Becali, pe care îi consideră cei mai influenţi oameni din lumea agenţilor români. Părinţii dinamovistului speră ca Ioan Becali să le ducă fiul, într-o zi, la o echipă mare din Europa, aşa cum a procedat cu Bogdan Stancu, la Galatasaray.

Deşi acum este cel mai mare talent din lotul deplasat de Andone în Antalya, Stănescu ar fi putut nici să nu joace la Dinamo! Raphael locuieşte cu familia în apartamentul din Drumul Taberei, aproape de stadionul din Ghencea. Pentru că ar fi fost mai aproape de casă şi de şcoală, „noul Mateuţ" s-a aflat la un pas de Steaua, la dorinţa apropiaţilor. Jucătorul a vrut însă să meargă la Dinamo, fiind dus la clubul din „Ştefan cel Mare" de tatăl său. Au trecut aproape 11 ani de când Stănescu îmbracă tricoul roş-alb, el începând fotbalul la grupele de copii şi juniori ale „câinilor".

Revanşă amânată

Eliminaţi din Liga Europa de Hajduk Split, „câinii" n-au reuşit răzbunarea nici măcar într-un amical. Totuşi, Dinamo şi-a creat multe ocazii, iar golul a venit după un „cap" al lui Kone. Puştii care au intrat în repriza secundă au confirmat că bucureştenii au viitorul asigurat. Următorul amical: mâine, ora 16.00, cu Gyeognam (Coreea de Sud), la Digisport.

1 - 1

Dinamo (prima repriză): Bălgrădean - Rubio, Moţi, D. Grigore, Bordeanu - Păun, Kone, C. Munteanu, V. Munteanu - Alexe, Dănciulescu
Dinamo (a doua repriză): Bălgrădean (Naumovski 65) - Rubio (Crăciun 65), Moţi, D. Grigore, Bordeanu (Mărmăneanu 60) - Păun (Diabate 60), Kone (Mărgăritescu 70), C. Munteanu (Pătraşcu 60), V. Munteanu (Ţucudean 70) - Alexe (Scărlătescu 75), Dănciulescu (Stănescu 80)
Antrenor: Ioan Andone
Hajduk Split (locul 2 în prima ligă din Croaţia)

Pentru Dinamo a marcat: D. Kone (12)
Partida s-a jucat la Belek, Antalya..

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite