Steaua lui Rădoi face meciuri nebune: campioana a fost condusă cu 0-3 de nişte anonimi. Cât a fost scorul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Ajunşi în Austria, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire, bucureştenii au disputat, miercuri, un joc-test în compania unei formaţii care, în sezonul trecut, a evoluat în liga regională.

Amatorii din România nu pot fi comparaţi cu amatorii din Austria! 

Aceasta ar fi prima concluzie după primele două amicale disputate de Steaua sub comanda lui Mirel Rădoi.

Înaintea plecării în cantonamentul din Austria, campioana României a zdrobit ASF Zărneşti, scor 8-0. Miercuri, în orăşelul Pfarrwerfen, Austria Klagenfurt, o echipă care, în sezonul trecut, a jucat în liga regională, promovând în eşalonul secund, a făcut instrucţie cu Chipciu şi compania. 

Scorul a fost 3-0 pentru Austria Klagenfurt după numai 10 minute! Portarul Niţă a fost nesigur la primul gol (3), Muniru a pierdut mingea la centrul terenului la golul doi (5), iar apărarea stelistă a fost făcută şah-mat la golul trei (10). La primele două reuşite ale austriecilor, steliştii au invocat faulturi în atac nesemnalizate de arbitru. 

În minutul 19, austriecii au avut şi o bară, în timp ce Steaua n-a avut niciun şut pe spaţiul porţii în prima jumătate de oră! Totuşi, bucureştenii au încheiat repriza cu bara lui Enceanu (40). 

Tudorie, gol la debut

După pauză, Ţucudean a înscris cu noroc, după ce portarul austriecilor a degajat în el, iar balonul a sărit în poartă (49). Diferenţa de trei goluri s-a refăcut însă în minutul 62: 4-1! Ţucudean a reuşit „dubla“ în minutul 65, însă Tamaş a comis-o în minutul 73: 5-2! 

Finalul a fost halucinant: Tudorie a punctat la debut pentru 5-3 (85), un jucător de la Austria Klagenfurt a scăpat singur cu portarul Cojocaru, dar a ratat (87), iar Râpă a stabilit scorul final, 5-4 pentru austrieci, marcând cu capul.

Steaua în prima repriză: Niţă - Papp, Varela, Toşca, Târnovan (Râpă 33) - Muniru, Tănase – Ad. Popa (Chipciu 40), Stanciu, Enceanu - Iancu (Ţucudean 40)

Steaua în repriza a doua: Cojocaru - Râpă, Luchin (Luchin 84), Tamaş, Guilherme - Breeveld, Neagu, Grădinaru (Mihalcea 80), Tudorie, Chipciu - Ţucudean

CITEŞTE ŞI:

*De ce Steaua a fost bătută de nişte anonimi din Austria: explicaţiile lui Adi Popa după un rezultat de neînţeles

Programul Stelei în următoarea perioadă

26 iunie: amical cu Legia Varşovia (vicecampioana Poloniei)

30 iunie: amical cu Rubin Kazan (locul 5 în Rusia)

3 iulie: amical cu FK Qarabag (campioana din Azerbaidjan)

8 iulie: Steaua – ASA Tg. Mureş (Supercupa României)

11 iulie: Steaua - Petrolul (prima etapă a Ligii I)

14-15 iulie: meciul tur cu AS Trencin (preliminariile Ligii Campionilor)

17 iulie: Pandurii Tg-Jiu - Steaua Bucureşti (a doua etapă a Ligii I)

21-22 iulie: meciul retur cu AS Trencin (preliminariile Ligii Campionilor)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite