Gigi Becali, sabotat din interior! Noul antrenor, declaraţie fără precedent despre implicarea patronului la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Todoran

Joi seara, la finalul primului său meci oficial pe banca tehnică a celor de la FCSB, 0-0 cu FC Botoşani, Dinu Todoran a avut o replică dureros de sinceră.

Chiar dacă se ştie că patronul de la FCSB îşi bagă nasul în absolut toate domeniile, indiferent dacă are sau nu competenţă, niciunul dintre antrenorii cu care acesta a lucrat în ultimii ani nu a recunoscut făţiş implicarea patronului şi în registrul tehnico tactic. Rând pe rând, Anton Petrea, Bogdan Vintilă, Vergil Andronache, Bogdan Andone, Mihai Teja, Nicolae Dică şi Laurentiu Reghecampf, tehnicienii care au condus echipa din 2015 şi până în prezent, şi-au asumat rolurile de antrenori-marionete şi au fentat cum au putut întrebarea privind persoana care face modificările la echipa din Berceni. 

Asta până joi seara, când, la finalul remizei de la Botoşani, meci din prima etapă a sezonului, noul tehnician a avut un discurs dureros de sincer. Chestionat în legătură cu cele trei schimbări efecutate de FCSB la pauză, Dinu Todoran a eliminat orice fel de dubiu în această problemă: “Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să mă mai întrebaţi de fiecare dată această întrebare”

De fiecare dată când a avut ocazia, Gigi Becali s-a lăudăt în gura mare că FCSB este de fapt un acronim de la expresia Faci Ce Spune Becali, însă, joi seara, în direct la Digisport, afaceristul a fost  ofensat când a fost rugat să discute despre declaraţia lui Todoran şi nu a dorit să facă niciun comentariu. 

"La FCSB e casa mea, mobila mea, fac ce vreau. Responsabilitatea e numai a mea. Dacă aduc un antrenor căruia să-i dau mână liberă? Niciodată în viaţa mea. La trăsura mea, numai eu ţin hăţurile. Fac numai cum ştiu eu. Şi cum ştiu eu e foarte bine“,  Gigi Becali, în urmă cu două luni, imediat după cea a pierdut titlul pentru al 6-lea sezon la rând.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite