Gigi Becali îl distruge pe Meme: „I-am zis că mi-e ruşine de tine!“. Acuze grave şi la adresa prietenului fiicei lui Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

La o zi după ce i-a luat apărarea subalternului său, încercând să minimalizeze incidentul în care acesta a sărit la bătaie într-un club de noapte, patronul roş-albaştrilor a avut o reacţie mult mai dură.

Gigi Becali trece repede de la o stare de spirit la alta, iar dacă până acum antrenorii şi jucătorii au simţit acest lucru, acum i-a venit rândul lui Mihai Stoica să fie „urecheat“ de latifundiarul din Pipera.

Acesta a comentat, din nou, incidentul în care Stoica a ajuns în atenţia presei, vorbind pentru Antena 3 despre ieşirea incredibilă a subalternului său.

Ce a spus?

*Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic şi mental după eliberare. I-am zis: «MM, mi-e ruşine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?» I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta (n.r. – prietenul ei, Dan Petrache) că e scandalagiu şi drogat.

*Cei care merg în cluburile de noapte au înţelegeri cu miliţia că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poţi să stai în muzica aia.

*Ginerele lui (n.r. – Mihai Stoica) e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui şi fetei: «Voi vreţi familie sau vreţi să vă duceţi la curvăsăreală». Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii şi drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo.

*MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui MM: «dacă le spui fotbaliştilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?».

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite