Gigi Becali îi face „sclavi“ pe românii plecaţi la muncă în Germania: Atac dur asupra premierului Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FCSB a avut o reacţie virulentă, după ce a văzut imaginile cu românii care s-au înghesuit la aeroportul de la Cluj pentru a prinde un loc de muncă peste hotare.

România are peste un milion de şomeri, în ceva mai mult de o lună, de când restricţiile Guvernului au oprit viaţa normală şi, după toate estimările, dezastrul nici n-a început încă!

În aceste condiţii, e şocant că unii îi pun la zid pe cei care, neavând nicio opţiune în ţară, s-au grăbit să plece în plină pandemie în Germania unde, pe lângă un loc de muncă, îi aşteaptă salarii de 2.000 - 3.000 de euro pe lună. Adică, nişte sume la care n-ar ajunge niciodată în ţară! Fără grija zilei de mâine, din confortul casei sale din Pipera, Gigi Becali a intrat în categoria celor care i-au criticat pe românii care au plecat în Germania, provocând un haos în aeroportul de la Cluj.

Într-o intervenţie la România TV, patronul FCSB l-a pus la zid şi pe premierul Ludovic Orban pentru situaţia creată la Cluj.

Ce a spus Gigi Becali?

*Cum să nu ştie cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban şi i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, nişte sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul şi cartofii». M-aţi înţeles?

*Şi Orban a zis « Da, dom'ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Şi să le transmiţi fermierilor tăi, care n-au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

*Românii culeg în străinătate şi ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteţi guvernanţi...N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă eşti primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Îşi ia sclavii, speculează şi după te aruncă precum o măsea stricată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite