Gigi Becali i-a pregătit un contract perfect lui Reghecampf. De ce ezită antrenorul să semneze noua înţelegere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf are o ofertă de a prelua pe Krasnodar din Rusia din vară
Reghecampf are o ofertă de a prelua pe Krasnodar din Rusia din vară

Performanţele remarcabile înregistrate de Steaua în acest sezon cu Laurenţiu Reghecampf antrenor l-au convins pe Gigi Becali că antrenorul de 37 de ani merită să fie păstrat pe banca echipe sale. Patronul din Ghencea i-a făcut o nouă ofertă tehnicianului, dar acesta nu este convins că vrea să rămână la Steaua.

Tenisunea creată în sânul echipei din cauza venirii lui Daniel Stanciu pe postul de director tehnic îi dă de gândit lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei nu vrea să lucreze cu fostul oficial al Vasluiului, cu care a avut câteva altercaţii în trecut. Pe deasupra, atacurile la care este supusă Anamaria Prodan de verii lui Gigi Becali, Victor şi Giovani, l-au determinat pe antrenorul roş-albaştrilor să-şi dorească să plece din Ghencea.

În aceste condiţii, Gigi Becali i-a făcut o nouă ofertă de prelungire a contractului lui Reghecamf pentru încă două sezoane, cu un plus salarial consistent şi cu anumite clauze favorabile antrenorului. Chiar şi aşa, Reghe ezită să semneze noua înţelegere, deoarece este nemulţumit de atmosfera creată în sânul echipei odată cu venirea lui Daniel Stanciu şi de criticile repetate ale verilor Becali faţă de soţia sa, Anamaria Prodan. „Nu sunt dispus să tolerez pe cineva care îmi jigneşte familia. Nu pot lucra în această tensiune, nu pot face performanţă”, a spus public Reghecampf.

Surse din interiorul clubului au precizat că Reghecampf tergiversează răspunsul, deoarece aşteaptă să se termine campionatul pentru a-şi decide viitorul. „Contractul a fost făcut, tot, cap-coadă, de trei săptămâni, însă amână răspunsul. Ba că nu e trecută nu ştiu ce clauză, ba că ar mai trebui să umblăm la salariu, ba că e supărat că a terminat la egalitate cu Petrolul, tot felul de motive. Dacă nu a semnat până acum, probabil nici nu o va face, el aşteaptă să se termine campionatul, să ridice trofeul, apoi să plece în Rusia”, au spus surse citate de ProSport.

15.000 de euro pe lună ar fi salariul lui Reghecamp în primul an dacă va accepta oferta lui Becali

20.000 de euro pe an ar fi salariul lui Reghecamp în al doilea an

10.000 de euro pe lună câştigă acum Reghecampf la Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite