Gigi Becali, făcut „nebun“ în presa din Danemarca: De ce e suspectat că nu e normal la cap

0
Publicat:

Gigi Becali are motive suplimentare de a fi supărat, dacă FCSB va fi eliminată din competițiile UEFA, după dubla cu Nordsjaelland. Pentru că, pe lângă bani europeni, parcursul din Conference League îi aducea și notorietate la nivel internațional. Săptămâna trecută, celebrul „L’Equipe“ i-a făcut un portret, ce-i drept, nu tocmai onorant, patronului roș-albaștrilor, iar acum danezii au scris despre latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, zis și „nebunu’“ în cercul său de prieteni apropiați. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, zis și „nebunu’“ în cercul său de prieteni apropiați. FOTO: Arhiva Adevărul

Articolul din tipsbladet.dk, preluat de gsp.ro, îl descrie pe Becali ca fiind un „nebun“, după ce acesta a spus că nu știe echipele daneze. Mai departe, în glumă, patronul FCSB s-a lăudat că echipa sa „îi va spulbera“ pe cei de la Nordsjaelland. Acum vreo două săptămâni, tot Becali afirmase că FCSB n-are nicio șansă cu vicecampioana Danemarcei! Având în vedere aceste afirmații contradictorii, e lesne de înțeles de ce danezii suspectează că Becali nu e un om normal la cap.

Cum a fost descris Gigi Becali în presa din Danemarca?

*Patron nebun de club! FC Nordsjaelland se va confrunta cu una dintre cele mai bune echipe din România. Clubul e cunoscut pentru patronul ei, Gigi Becali, care face declarații senzaționale săptămână de săptămână. Când Gigi Becali a spus că nu știe nimic despre echipele daneze, ar trebui măcar să-și aducă aminte de Silkeborg. Sezonul trecut, FCSB și Silkeborg au evoluat împreună în grupele Conference League, iar echipa lui Nielsen (n.r. - Kent Nielsen) a învins cu 5-0 și acasă, dar și în deplasare.

România în turul III preliminar din Conference League, manșa tur

Joi, 10 august

Sepsi – Aktobe (Kazahstan) 20.00

Farul – Flora Tallinn (Estonia) 20.30

FCSB – Nordsjaelland (Danemarca) 21.30

Meciurile retur se vor juca, joi, 17 august.

Iată de cine vor da formațiile românești, dacă vor avansa în play-off. Vorbim despre partidele decisive pentru intrarea în faza grupelor. Ele se vor juca pe 24 și 31 august:

*Farul – Învinsa confruntării Qarabag (Azerbaidjan) - HJK Helsinki (Finlanda)

*FCSB – Învingătoarea confruntării Sabah (Azerbaidjan) - Partizan (Serbia)

*Sepsi – Învingătoarea confruntării Bodo/Glimt (Norvegia) / Pyunik (Armenia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite