Becali, disperat după ce a fost gonit din Ghencea: Ce încearcă să facă pe ultima sută de metri

0
Publicat:

Meciul de joi cu danezii de la Nordsjaelland se va juca pe Arcul de Triumf. Asta deoarece reprezentanții CSA Steaua au refuzat să închirieze stadionul din Ghencea din motive expuse aici de Adevărul. Această hotărâre e, în primul rând, o lovitură financiară încasată de FCSB. În loc să vândă 30.000 de bilete, dacă ar fi jucat pe Stadionul Steaua, clubul patronat de Gigi Becali va avea acum încasări pentru 7.000 de tichete, cât e capacitatea pe Arc.

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Totuși, Gigi Becali spera să remedieze această situație pe ultima sută de metri. Într-o declarație făcută pentru gsp.ro, patronul FCSB-ului a explicat ce s-a întâmplat de echipa sa a fost poftită, din nou, în afara Stadionului Steaua.

Trebuie să anunț astăzi UEFA unde jucăm. Până la 12 (n.r. – până la miezul nopții). Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei (n.r. - cei de la CSA Steaua) sunt supărați că au zis Șut și Compagno «Steaua». Și că au spus suporterii noștri că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva“, a spus latifundiarul din Pipera.

România în turul III preliminar din Conference League, manșa tur

Joi, 10 august

Sepsi – Aktobe (Kazahstan) 20.00

Farul – Flora Tallinn (Estonia) 20.30

FCSB – Nordsjaelland (Danemarca) 21.30

Meciurile retur se vor juca, joi, 17 august.

Iată de cine vor da formațiile românești, dacă vor avansa în play-off. Vorbim despre partidele decisive pentru intrarea în faza grupelor. Ele se vor juca pe 24 și 31 august:

*Farul – Învinsa confruntării Qarabag (Azerbaidjan) - HJK Helsinki (Finlanda)

*FCSB – Învingătoarea confruntării Sabah (Azerbaidjan) - Partizan (Serbia)

*Sepsi – Învingătoarea confruntării Bodo/Glimt (Norvegia) / Pyunik (Armenia)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite