Gigi Becali s-a convins: „Sunt un idiot!“. De ce a ajuns la această concluzie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

A fost nevoie de un singur meci oficial, 1-1 cu Universitatea Cluj, pentru ca latifundiarul din Pipera să facă un tur devastator al televiziunilor, încheiat cu o concluzie care nu lasă loc de interpretări.

În stilul său caracteristic, patronul FCSB şi-a început tirada la Digi Sport şi Pro Arena, distrugându-şi jucătorii. Iată caracterizările făcute pentru oamenii săi:

*Florin Tănase - Tănase e şi patron, şi antrenor, zice că n-avem lot! Joacă, bă, fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză, cum poţi să dai vina pe alţii? Ce cauţi să driblezi? Cum vrei să driblezi, când ăia au agresivitate? Ce driblezi? Pasează, mă, mingea, că nu mai pot să te faulteze.

*Darius Olaru - Dacă vedeau meciul arabii (n.r. – fotbalistul ar avea o ofertă din zona arabă), ziceau că nu-mi dau nici 7 euro pe Olaru. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Una-două, se aruncă în cap. De ce te arunci, mă? Olaru se crede Maradona.

*Octavian Popescu - Pe Tavi Popescu voiam 50 de milioane. Bă, nu o să-mi dea nici 50 de lei! Tavi Popescu, marele Messi, Maradona, Neymar... A făcut şi el o fază. Du-te, mă, nu dau 5 lei pe tine!

*Denis Haruţ - Şi eu idiot… Îi dau unui copil 15.000 de euro salariu lunar, lui Haruţ. Stai, mă, la Botoşani! Am crezut că Haruţ e fotbalist. De unde? Vine mingea şi îi e frică să o dea stânga-dreapta.

*Sorin Şerban - E şi vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, n-are nimic cu fotbalul, nicio treabă. Şerban nu o să mai aibă ocazia să arate. Nu o să mai fie pe teren.

5 ani au trecut de la ultima calificare a FCSB-ului în grupele unei competiţii UEFA. Se întâmpla în 2017, când echipa a trecut de grupele Ligii Europa, dar s-a oprit în următoarea fază, după „dubla“ cu Lazio.  

Liga I, sezonul 2022-2023, etapa I

Vineri: Hermannstadt – CS Mioveni 3-0

Vineri: CS U Craiova – Sepsi 2-2

Sâmbătă: FC Argeş – UTA 2-0

Sâmbătă: CFR Cluj – Rapid 1-0

Duminică: Farul Constanţa - „U“ Craiova 2-1

Duminică: FCSB - „U“ Cluj 1-1

Luni: Botoşani – Chindia (18.30)

Luni: Petrolul Ploieşti – Voluntari (21.30)

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite