Gigi Becali dă afară primii doi jucători, după 0-10 cu Silkeborg. „A fost bătaie de joc la adresa mea”

0
Publicat:

Imediat după meciul de coșmar cu Silkeborg din conference League, Gigi Becali a plecat la Iași pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva. Apoi a ieșit cu declarații referitoare la partida de joi, în urma căreia crede că jucătorii și-au bătut joc de el.

Gigi Becali, distrus după înfrângerile neverosimile ale echipei sale în Europa. Arhivă Adevărul
Gigi Becali, distrus după înfrângerile neverosimile ale echipei sale în Europa. Arhivă Adevărul

După FCSB - Silkeborg 0-5, Gigi Becali a declarat că va renunța la Denis Haruț (23 de ani) și Rachid Bouhenna (31), stoperii titulari din partida retur cu danezii. „Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi! O să plece cât de curând, amândoi!” a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

„Eu așa ceva nu mai accept”

Finanțatorul FCSB a continuat: ”Și nu vor pleca doar ei. Păi, ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transferuri…”.

Bulversat de umilința din Conference League, Becali a continuat atacurile asupra jucătorilor, negândindu-se că el e principalul vinovat pentru modul în care evoluează vicecampioana. Fotbaliștii sunt amețiți de declarațiile sale, de schimbările dictate antrenorului, de faptul că sunt trecuți pe bancă sau aruncați în teren după toanele sale.

Nu mai bagă bani în transferuri

Becali susține că în iarna va urma o curățenie generală la FCSB: „Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă. A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”.

Alți cinci jucători au fost amenințați că vor fi dați afară după meciul tur cu Silkeborg, încheiat tot 0-5: Oaidă, Dumiter, Bogdan Rusu, Radaslavescu și Dulca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite