Gigi Becali, ajutor pentru fotbalul ucrainean: Dinamo Kiev va juca un meci de gală în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

De când a început invazia rusă din Ucraina, această ţară a fost susţinută din toate punctele de vedere de România. Iar mediul sportiv s-a mobilizat, de asemenea, exemplar.

Viaţa normală a fost oprită în Ucraina din 24 februarie, de când a început agresiunea militară a Rusiei. 

Drept urmare, toate evenimentele sportive au fost fie anulate, fie reprogramate. În această a doua categorie intră meciul pe care echipa de tineret a celor de la Dinamo Kiev ar trebui să-l joace, în optimile de la UEFA Youth League, cu Sporting Lisabona (Portugalia).

Partida ar fi trebuit să aibă loc, în prima săptămână din martie, însă războiul a dat totul peste cap. Aşa că UEFA a decis ca această întâlnire să fie organizată, la Bucureşti (stadionul va fi anunţat, în următoarele zile), la data de 6 aprilie.

Cert e că echipa de tineret a celor de la Dinamo Kiev va sosi, joi, în România. Şi va fi cazată la baza clubului FCSB din Berceni. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, şi-a dat acordul, în acest sens, urmând ca ucrainenii să beneficieze de toate condiţiile de cazare şi de pregătire pe durata şederii lor în România. 

Învingătoarea meciului Dinamo Kiev - Sporting Lisabona din optimile UEFA Youth League - se va juca într-o singură manşă, la Bucureşti - va întâlni Benfica Lisabona, în următoarea fază a competiţiei. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite