Gheorghe Tadici redevine antrenor al naţionalei feminine de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La circa patru ani după ce părăsise naţionala feminină de handbal, Gheorghe Tadici revine ca antrenor principal al acesteia. Tehnicianul care a condus echipa României la CM din 2005, la care a ocupat locul 2, a primit 9 voturi din 11 posibile din partea membrilor Consiliului de Administraţie al FR de Handbal - Tadici s-a abţinut de la vot.

Noul antrenor a declarat pentru Agerpres că "50 la sută dintre jucătoarele naţionalei vor avea între 22 şi 27 de ani, 25 la sută vor fi sportive cu mare experienţă, iar 25 la sută jucătoare foarte tinere. Ele trebuie să aibă încredere că nu este adevărat ceea ce s-a spus, că nu vine nimic din urmă. Părerea mea este că, în 2-3 ani, putem face din nou o echipă care să impună respect".

În continuare, Tadici a spus că a mai ocupat această poziţie şi că doreşte în noul mandat să aibă o mai bună comunicare cu jucătoarele, cu antrenorii principali şi secunzi de la cluburi. În context, el a precizat că va rămâne antrenor şi la clubul din Zalău, numărul extrem de mic de acţiuni ale echipei naţionale nepermiţând ca un tehnician să fie tot timpul în priză şi foarte atent la fenomenele din handbalul feminin românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite