Ganea, atac devastator la Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor. La națională vin toți papagalii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generația de aur se revoltă împotriva actualului selecționer, Edi Iordănescu. Rând pe rând, Basarab Panduru, Florin Răducioiu și, mai nou, Ionel Ganea, i-au cerut demisia. Asta chiar dacă cei trei au făcut istorie în tricoul naționalei sub comanda tatălui lui Edi, Anghel Iordănescu.

Pentru Ionel Ganea nu există jumătăți de măsură. Foto Mediafax
Pentru Ionel Ganea nu există jumătăți de măsură. Foto Mediafax

Ganea, fostul atacant al naționalei României, a fost cel mai vehement: „Doamne-ajută să câștigăm. M-aș bucura, e vorba despre echipa națională. Nu e vorba de Edi Iordănescu, de Ganea sau mai știu eu de cine. E cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodată naționala! Nu trebuie să se supere. La echipa națională vin toți papagalii. Dacă ai puțin spate, te pune la națională. Nu contează dacă ai jucat pentru România.

Ce îl recomanda pe el? Vedem rezultatele acum. Dacă avea rezultate, nici nu mai discutam. Totul pornește de sus, trebuie să vină cineva care a făcut performanțe. E vina celor care aduc antrenorii. Și la tineret suntem la fel, nu câștigăm cu nimeni”, a mai declarat Ionel Ganea.

Anterior, Basarab Panduru spunese, la OrangeSport: „Așa a fost contractul. Nu noi am făcut contractul ăsta, Edi! Aşa a fost contractul. Termini pe locul 3-4, trebuie să pleci! Te dă afară! Nu eu ţi-am făcut contractul. Tu ai acceptat contractul ăsta. Eu aş întreba altfel. Dacă se supără, vine aici în locul nostru şi îi punem întrebarea: «Ce părere ai despre un selecţioner care stă 7 meciuri la rând la cârma echipei naţionale și nu-și atinge obiectivul?». Ce părere ai? Trebuie să mai rămână? Ce ai spune, Edi?”.

Florin Răducioiu: „Edi, dă-mi o palmă”

Prezent și el în studio, Florin Răducioiu i-a cerut același lucru lui Iordănescu: „Edi, dă-mi o palmă! În sensul metaforic. Câştigă meciul! Mi-ar plăcea foarte mult să ne arate că echipa lui joacă foarte bine, dar mai ales să câştige, asta e totul. Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng! Noi vrem binele fotbalului românesc. Nu putem fi ipocriţi şi mincinoşi faţă de telespectatorii noştri. Îmi pare rău de Edi Iordănescu, pe care îl apreciez ca antrenor. Avem o stimă enormă pentru tatăl lui. Dar nu putem să minţim. Rezultatele sunt dezamăgitoare. Nu noi decidem soarta lui, dar nu evităm să spunem anumite lucruri”, a spus și Răducioiu.

România înfruntă Bosnia în Giulești, luni de la 21.45, în ultima rundă din Liga Națiunilor (PrimaTV). Pentru a evita ultima poziție și retrogradarea în Liga C, „tricolorii” sunt obligați să câștige cu Bosnia, iar Finlanda să nu câștige cu Muntenegru.

Liga Națiunilor, grupa B

Etapa 6

România - Bosnia-Herţegovina

Muntenegru - Finlanda

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite