Gabriela Ruse, aproape de o performanță uimitoare la Roland Garros. Jasmine Paolini va juca finala și la simplu, și la dublu

0
Publicat:

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au ratat calificarea în marea finală de dublu feminin de la Roland Garros. Echipa româno-ucraineană a cedat în fața favoritelor numărul 11, Sara Errani și Jasmine Paolini, după ce a condus cu 1-0 la seturi.

Gabriela Ruse a fost la un set de finala Roland Garros. Foto Getty images
Gabriela Ruse a fost la un set de finala Roland Garros. Foto Getty images

Italiencele au revenit fantastic pentru a se califica în marea finală, invingând cu scorul de 1-6, 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc. Gabriela Ruse și Marta Kostyuk început perfect partida, impunându-se în primul set după ce au obținut 3 break-uri în manșa inaugurală.

Game de 18 minute câștigat de Ruse/ Kostiuk

Setul secund a fost o sarabandă de break-uri, cu italiencele distanțându-se la 2-0, iar jucătoarea noastră și ucraineanca revenind la 2-2, cu game-ul egalizator desfășurat pe parcursul a 18 minute, în care s-au înregistrat 13 egalități. Gabriela Ruse și Marta Kostyuc au câștigat game-ul la a 10-a minge de break, însă s-au pierdut apoi și Errani și Paolini au reușit să trimită partida în setul decisiv, pe care l-au câștigat lejer.

Jasmine Paolini va juca astfel în ambele finale feminine de la Roland Garros. În ultimul act la simplu o va înfrunta pe tripla campioană de la Paris, Iga Swiatek, iar la dublu, cuplul Errani/Paolini va întâlni în ultimul act pe învingătoarele dintre Dolehide/Krawczyk și Gauff/Siniakova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite