Frumușelul cu care Simona Halep își petrece timpul în Dubai le dă de bănuit fanilor: „Așa mai vii de acasă!”

0
0

Simona Halep se află în Dubai, într-o vacanță în care îmbină utilul cu plăcutul: se și distrează, dar se și antrenează. Ea a mers în Emirate alături de Fabien Cosmao, preparatorul fizic de la Academia Patrick Mouratoglou, de sparring-partnerul Vasile Antonescu și de Mihai Pal, de la clinica Kinetic Sport & Medicine.

Simona Halep și Cosmao se află la Dubai. Foto Instagram
Simona Halep și Cosmao se află la Dubai. Foto Instagram

Jucătoarea de tenis și-a pus fanii pe jar după ce a postat o fotografie alături Cosmao, un bărbat chipeș, cu care fanii Simonei speră ca aceasta să înceapă o relație și să-și refacă viața după divorțul de Toni Iuruc. Ei au avut câteva comentarii după apariția imaginii cu Halep și Cosmao, de data aceasta pozitive, după ce, la începutul relației cu Iuruc au ținut să sublinieze nepotrivirea dintre aceștia.

Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, „Noul iubit? Așa da!”, au fost câteva dintre reacțiile utilizatorilor de Twitter.

Simona, mai mereu aranjată în ultima vreme. Foto Instagram
Simona, mai mereu aranjată în ultima vreme. Foto Instagram

Totuși, Simona Halep și Fabien Cosmao au o relație profesională, cel puțin până acum. Românca și colaboratorii ei îmbină antrenamentele cu distracția la Dubai. Astfel, ei și-au început weekendul la plajă, de unde Simona a postat mai multe fotografii pe Instastory.

Suspendată provizoriu după ce a fost depistată dopată, Simo nu uită nici de antrenamente, încercând să se mențină în formă, după ce a nu a mai jucat un meci oficial din luna august a anului trecut. 

Cine este Fabien Cosmao

Fabien Cosmao, preparator fizic din cadrul academiei lui Patrick Mouratoglou, a mai lucrat de-a lungul timpului cu Shuai Zhang, Serena Williams, când aceasta era pregătită de Patrick Mouratoglou, dar și cu Bianca Andreescu.

Absolvent al Universității din Brest, Fabien Cosmao a ajutat-o pe Bianca Andreescu să câștige în 2019 US Open. Astfel, dacă Simona Halep va reveni în tenis, în urma unei eventuale anulări a suspendării pe care o are în prezent, perspectivele par a fi bune alături de Fabien Cosmao.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri