FOTO Un suporter al României i-a pupat picioarele căpitanului naţionalei la finalul meciului cu Serbia

0
0

Reprezentativa României a terminat la egalitate duminică, scor 0-0, contra Serbiei, un meci important dîn grupa din Liga Naţiunilor.

Un meci echilibrat timp de 44 de minute s-a schimbat total după eliminarea lui Gabriel Tamaş, atac periculos în careu asupra lui Gaćinović. Arbitrul Kevin Blom i-a acordat direct cartonalul roşu şi a dictat 11 metri. Tadić, însă, a trimis peste poartă de la punctul cu var, iar scorul a rămas 0-0.

Nu s-a marcat până la final, jucătorii pregătiţi de Cosmin Contra reuşind să închidă poarta apărată de Tătăruşanu, deşi au evoluat cu un om în minus mai bine de o repriză.

Cu un Tamaş haotic, şi apoi un Nedelcearu neexperimentat, Săpunaru a avut mult de tras în centrul apărării. La final, ea a avut parte de un moment inedit. Un suporter rapidist a păcălit vigilenţa stewarzilor, a intrat pe teren şi i-a pupat picioarele. 

Jucătorii le-au cerut apoi stewarzilor să nu intervină brutal pentru a-l îndepărta pe acest fan, care, conform digisport.ro, se va alege totuşi cu interdiciţia de a mai intra pe stadioane.

FOTO digisport.ro

Imagine indisponibilă
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri