Bogdan Stelea: „Nu se poate să fim dominaţi aşa copios. La Tamaş se vede că joacă în Israel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stelea
Bogdan Stelea

La fel ca şi Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea a avut o atitudine critică faţă de jocul prestat de tricolori în meciul cu Serbia.

”Înainte să ne dorim să mergem la turnee finale, noi trebuie să vrem să ne recâştigăm identitatea. Nu se poate să fim dominaţi aşa copios cum s-a întâmplat astăzi. Înţeleg să te aperi în faţa unor echipe importante, dar nu cu Serbia. Nu ce s-a întâmplat astăzi şi până să rămânem în inferioritate numerică”, a spus Bogdan Stelea la Telekom.

Fostul portar s-a referit şi la gafele lui Tamaş. ”Când ajungi la o anumită vârstă nu mai poţi face lucrurile pe care le făceai natural înainte. Orice greşeală de plasament e taxată imediat. La un astfel de jucător se văd şi imediat greşelile, mai ales că erau aşteptari mari de la el. Poate că a şi vrut să dea enorm în acest meci.

Cu siguranţă că e vorba şi de influenţa nivelului din campionatului mai slab în care joacă (n.r. - Tamaş joacă în Israel, la Hapoel Haifa). Trebuie să ai un ritm de joc foarte bun ca să joci fără greşeală într-un astfel de meci”, a spus Bogdan Stelea la TV Telekom Sport 1.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În aceeaşi grupă, de la ora 21.45 se va disputa meciul Lituania – Muntenegru.

Înaintea acestei confruntări, clasamentul grupei este următorul: 1. Serbia – 8 puncte; 2. România – 6 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. Lituania – niciun punct.

Grupa 4 a serie C programează, în ultimele două etape, următoarele partide:

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16.00), România – Lituania (ora 21.45) – stadion “Ilie Oană”, Ploieşti

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21.45).

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri