FOTO Un fotbalist englez care evoluează în România a fost bătut cu sălbăticie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Connor Wilton, un jucător de fotbal originar din Marea Britanie, care evoluează în România, a fost grav agresat fizic.

UPDATE Cazul fotbalistului englez umplut de sânge de nişte romi a fost remarcat şi de presa britanică, care citează ziarele româneşti. Jurnaliştii englezi scriu că tânărul jucător care joacă la Gloria Ban a fost atacat brutal într-un bar din judeţul Sălaj. El este căsătorit cu o româncă şi are doi copii. Daily Mail citează inclusiv pagina de Facebook a clubului unde evoluează Connor Wilton: "Noi suntem alături de tine şi de familia ta şi sperăm că în scurt timp să-ţi vedem din nou zâmbind şi jucând fotbal."


Englezul joacă pentru Gloria Ban, echipă din Liga a V-a, fiind singurul stranier din fotablul „sălăjean“. Iniţial, gruparea trebuia să facă deplasarea la Măerişte,  însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, în semn de protest faţă de arbitrajele din eşalonul inferior. Astfel, liber în weekend, Connor Wilton era acasă, la Stârciu şi sâmbătă seara a ales să petreacă alături de mai mulţi prieteni în bar. Potrivit unui ziar local, sportulsalajean.ro, acolo a fost bătut cu bestialitate şi lovit cu un topor în cap de către un grup de romi. Totodată, autoturismul fotbalistului a fost grav avariat.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Steaua - Petrolul. Suporterii „lupilor galbeni“ acuză că au fost bătuţi de forţele de ordine. Primarul Ploieştiului: „Fanii au fost provocaţi“. Jandarmeria dezminte informaţiile

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite