FOTO Și fotbaliștii de la ”U” Cluj au plantat copaci în Pădurea Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii de la U Cluj au plantat copaci
Sportivii de la U Cluj au plantat copaci

Sportivii clujeni s-au adunat, joi dimineaţă, la periferia oraşului, pentru a planta copaci în viitoarea Pădure a Tineretului. La acţiune au participat noul antrenor al Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, căpitanul Lukasz Szukala şi directorul executiv Felix Grigore.

Claudiu Niculescu a mărturisit că nu e prima dată când plantează copaci. Mai mult, şi-a amintit de vremea în care era la şcoală, când mergea cu clasa să culeagă porumb, dar obişnuia să se sustragă de la acest tip de muncă. „Nu am mai făcut acest lucru din timpul şcolii generale, când mergeam cu clasa şi cu dirigintele. Mergeam cu autobuzul, culegeam doi, trei stiuleţi şi apoi chiuleam, ne ascundeam pe undeva", îşi aminteşte antrenorul alb-negrilor.


Sportivii de la U Cluj au plantat copaci

Ceva mai conştiincios, directorul sportiv al Universităţii Cluj, Felix Grigore, se consideră un om cu experienţă în domeniu: „Am prins din plin epoca trecută. Am fost şi la depănuşat, la cules de struguri, de roşii, căpşuni. Eu le-am făcut pe toate. Am experienţă în a munci si a planta copaci".

Alături de fotbalişti au mai fost prezenţi la această acţiune şi echipele de volei, baschet, handbal şi arte marţiale ale clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite