FOTO Serena Williams e într-o formă fizică excelentă. A slăbit considerabil, a ajuns aproape de greutatea optimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
serena williams

Cea mai titrată jucătoare de tenis din activitate, Serena Williams revine la Australian Open într-o formă fizică mult îmbunătăţită faţă de sezonul trecut.

Presa din Australia a remarcat faptul că Serena este mult mai suplă şi estimează că ar cântări acum aproximativ 72 de kilograme, aproape de greutatea ideală. "La 37 de ani, Serena Williams nu are vreo presiune înainte de Australian Open. Ea arată mult mai fit decât în 2018 şi se pare că a făcut tot ce a depins de ea pentru a se prezenta într-o formă cât mai apropiată de cea optimă la turneul de la Melbourne", notează presa din Australia, citată de digisport.

Pentru cea mai mare parte a carierei, Serena a avut 70 kilograme, dar, după ce a născut, s-a luptat o perioadă bună cu greutatea în plus. Atunci, gurile rele estimau că jucătoarea ajunsese să aibă aproximativ 90 de kilograme

Deţinătoare a 23 de turnee de Grand Slam, 7 la Australian Open (2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015, 2017), cea mai bună jucătoare din istorie este considerată de casele de pariuri marea favorită a turneului.

Foto sus: Serena Williams, în urmă cu 7 luni, la Roland Garros

Foto jos: Serena Williams la un atrenamentul susţinut ieri la Melbourne

serena williams
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite