FOTO Serena, pe coperta „Vogue“: americanca a povestit coşmarul trăit în momentul în care a născut-o pe fetiţa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams a anunţat că nu va participa la Australian Open, acolo unde e deţinătoarea trofeului şi, cel mai probabil, revenirea sa pe teren se va produce în luna martie, la Indian Wells sau la Miami.

Chiar şi aşa, americanca de 36 de ani rămâne în centrul atenţiei, ea fiind pe coperta ultimului număr al revistei „Vogue“, alături de fetiţa sa născută în luna septembrie, Alexis Olympia. 

Aceasta e cea mai tânără vedetă a revistei înfiinţate în urmă cu 126 de ani! „Când am văzut pentru prima dată coperta revistei <<Vogue>>, am avut lacrimi în ochi. Toate coperţile mele de la <<Vogue>> sunt speciale, dar faptul că o împart pe aceasta cu superba mea fiică, Alexis Olympia, a făcut acest moment unul de neuitat“, a spus Serena Williams.

În cadrul materialului publicat de revista „Vogue“, Serena a făcut o dezvăluire, în premieră, legată de naşterea sa cu mari probleme. 

„În timpul naşterii, pulsul copilului a scăzut şi, de aceea, doctorii au decis că cea mai bună opţiune e ca operaţia să se facă prin cezariană“, şi-a început americanca povestea.

„Bucuria legată de naştere a fost una uriaşă, însă apoi totul s-a stricat. A doua zi, am simţit că nu pot să respir, că rămân fără aer. Ulterior, medicii au descoperit că în plămâni mi se formaseră nişte cheaguri de sânge. Iar pentru că tuşeam încontinuu, mi s-a deschis locul operaţiei de cezariană. Din cauza acestor complicaţii, a trebuit să stau în pat şase săptămâni după naştere“, a explicat Williams.  

Serena
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite