FOTO Reacţia lui Josep Guardiola, după ce a Bayern München a cucerit campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayern München a stabilit un record, reuşind să-şi asigure titlul din Bundesliga încă din etapa a XXVII-a, cu şapte meciuri rămase de disputat în campionatul german.

„Sunt fericit că am reuşit să ne apărăm titlul. Le mulţumesc jucătorilor şi conducătorilor clubului pentru că mi-au permis să realizez această performanţă. Am avut mulţi accidentaţi în ultima lună, uneori nu am jucat bine, dar fotbaliştii au dat dovadă de caracter. Îi dedic acest titlu lui Uli Hoeness, o persoană importantă în club“, a declarat Josep Guardiola potrivit AFP.

Performanţa lui Bayern München a fost salutată de Joachim Low, selecţionerul Germaniei: „Câştigarea titlului atât de devreme este un rezultat pentru care trebuie să-i felicităm pe toţi din club, dar în mod special pe Guardiola. El şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, iar fotbaliştii au devenit mult mai încrezători“. Bayern a câştigat cel de-al 24-lea titlu de campioană a Germaniei, după ce a învins marţi Hertha Berlin (3-1). Sezonul trecut, bavarezii cucereau titlul pe 6 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Bayern München, vechea şi noua campioană din Bundesliga. A câştigat titlul în Germania, în timp record

FOTO Bayern München a fost sancţionată de UEFA pentru un banner homofob

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite