FOTO Islamiste înnebunite după fotbal: Imagini cât o mie de cuvinte cu susţinătoarele echipei lui Lucescu jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Arabia Saudită le-a permis, de curând, femeilor să meargă pe stadion pentru a asista la meciurile de fotbal. Iar normele islamice sunt respectate, cu stricteţe, de reprezentantele sexului frumos.

Arabia Saudită e printre cele mai dure ţări din Orientul Mijlociu în ceea ce priveşte restricţiile impuse în numele Islamului.

Exemplele în acest sens sunt multiple. Restaurantele, inclusiv cele americane precum McDonalds sau Pizza Hut, sunt împărţite în zone: cele destinate bărbaţilor, cele pentru femei şi cele pentru familii. Iar la prânz, când se aude chemarea la rugăciune, dacă eşti văzut pe stradă, poţi să ai de a face cu poliţia religioasă!

În ultimii ani, femeile au mai scăpat de anumite restricţii aberante. Au primit, de curând, permise de conducere şi li s-a facilitat accesul pe stadioane la meciurile de fotbal. Chiar şi aşa însă, araboaicele sunt nevoite să-şi acopere corpul din cap până în picioare, ceea ce nu e cazul în alte ţări din zonă, precum Iranul.

Sâmbătă seară, imaginile cu susţinătoarele echipei Al-Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei au făcut înconjurul lumii. Sute de femei au intrat în tribunele arenei „King Saud“, după cum se poate vedea mai jos:

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Răzvan Lucescu, „furat“ printr-o decizie scandaloasă: Românul a izbucnit în faţa jurnaliştilor

VIDEO Furtună în deşert: Răzvan Lucescu, meci nebun în finala Ligii Campionilor Asiei şi un rezultat colosal

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite