FOTO Ionel Dănciulescu a făcut pe Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu a făcut 50 de copii fericiţi
Ionel Dănciulescu a făcut 50 de copii fericiţi

Peste 50 de copii de la Centrul de Copii Sf.Nicolae l-au aşteptat pe Moş Crăciun, au cântat colinde şi au primit jucării, dulciuri şi electronice. Alături de Moş Crăciun, au împărţit cadouri şi atacantul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, dar şi Ionuţ Negoiţă.

De dragul copiilor şi pentru prima oară în public, Ionuţ Negoiţă a interpretat la pian două cantece, stârnind aplauzele micilor oaspeţi, chiar în holul hotelului Rin Grand Hotel din Bucureşti.

Ionuţ Negoiţă cântă la pian

Chiar şi Danciu şi-a înfrânt timiditatea şi i-a încurajat pe copii să îl tragă pe Moş de barbă, ca să primească şi mai multe cadouri.



Surprizele pentru copii nu s-au terminat aici. După ce au primit cadouri, aceştia eu mers la filmul "Aventurile lui Sammy", varianta 3D!

Dănciulescu a vorbit despre plecările lui Adrian Cristea şi Ousmane N'Doye, dar şi de posibila despărţire de Gabriel Torje.

"Ne pare rău. Cristea e un jucător talentat, un jucător important al lui Dinamo. Asta este decizia lui şi el ştie ce e mai bine pentru el. Universitatea Cluj s-a întărit foarte mult prin aducerea lui", a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu



Danciu: "Niculescu e unul din cei mai importanţi dinamovişti după Revoluţie"

"Mi-aş dori foarte mult să se întoarcă, dar şi el a declarat că nu crede că va mai veni în Ştefan cel Mare ca jucător. În altă ipostază va fi foarte bine pimit de toată lumea, deoarece Claudiu este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo după revoluţie", a completat Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu



"Nu am avut probleme cu N'Doye"

"Era linişte şi înainte. În ultimul timp el a fost un tip liniştit, nu am avut niciun fel de probleme. Astea au fost deciziile luate de conducerile tehnice şi administrative", a precizat Dănciulescu.

"M-aş bucura dacă Torje ar pleca"

"Deocamdată sunt discuţii. Din ce ştiu eu, nimic concret. Gabi a fost unul dintre jucătorii importanţi ai lui Dinamo în ultima perioadă. Eu m-aş bucura pentru el să plece, dar acum rămâne de văzut cât va cere clubul pentru transferul lui", a afirmat Dănciulescu.

"Nu am vorbit cu nimeni de la Astra"

"Nu am vorbit cu dânsul. Momentan sunt sub contract cu Dinamo încă un an şi jumătate. În primul rând nu am voie să vorbesc cu alte echipe. Dacă fac astfel de transferuri înseamnă că acolo sunt oameni foarte serioşi care acolo vor să facă performanţă, să facă lucruri bune şi este şi normal să investeşti mai mult".

Crăciun Rin Grand Hotel
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite