FOTO Imaginea începutului de an: Leo Messi l-a întâlnit pe Ghiţă Mureşan. Cum a arătat „Puricele“ lângă „Big Ghiţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Cel mai mare fotbalist al lumii în acest moment a stat faţă în faţă cu cel mai înalt baschetbalist din istoria NBA, iar de aici a rezultat o fotografie de colecţie.

Naţionala Argentinei se află în State, în aceste zile, acolo unde pregăteşte amicalul de duminică împotriva celor de la El Salvador. 

În timpul lor liber, fotbaliştii „pumelor“ au fost duşi, la Washington, pentru a asista la un meci disputat de Wizards. Pe lângă faptul că i-au dăruit un tricou cu numărul 10 lui Lionel Messi, oficialii clubului din Washington i-au pregătit şi o surpriză frumoasă celui poreclit „Puricele“.

Wizards

Americanii au aranjat o întâlnire între Ghiţă Mureşan şi Lionel Messi, iar din momentul în care baschetbalistul de 2,31 de metri a dat mâna cu fotbalistul de 1,69 de metri a ieşit o fotografie senzaţională, care a făcut înconjurul lumii.

Ghita

Ghiţă Mureşan s-a pozat şi alături de Maxi Rodriguez, care deşi e mult mai înalt decât Messi, având 1,81 de metri, a arătat tot ca un pitic lângă fostul baschetbalist, ajuns acum la 44 de ani.

Maxi

După ce şi-a pus ghetele în cui, în 2006, Ghiţă Mureşan a devenit un ambasador al clubului Washington Wizards pentru care a jucat în două perioade diferite, mai întâi, între 1993 şi 1995, iar apoi între 1995 şi 1997.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite