FOTO Halep „rupe“ Instagram-ul: Mii de like-uri la prima fotografie postată din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut repede peste a patra eliminare consecutivă suferită în grupele WTA Finals şi a început să-şi încarce bateriile pentru noul sezon.

La capătul unui sezon în care a disputat 60 de partide (43 de victorii, 17 înfrângeri), statistică din care reiese o medie de cinci meciuri pe lună, în perioada ianuarie – noiembrie, Simona Halep s-a plâns de epuizare fizică.

Drept urmare, imediat ce a încheiat socotelile cu Turneul Campioanelor, „Simo“ şi-a început vacanţă, exact cum a procedat după câştigarea turneului de la Wimbledon. Atunci, Halep a venit în ţară şi a stat mai multe zile pe plajă. Acum, constănţeanca a preferat tot plaja, însă într-o altă ţară. Fostul lider mondial a postat o fotografie pe contul său de Instagram cu care a adunat mii de like-uri. Se poate vedea că Simona se simte excelent, iar imaginea e însoţită de următorul comentariu:

*S-a încheiat încă un sezon. Mii de mulţumiri echipei mele, familiei, prietenilor şi fanilor. A fost un an plin cu amintiri grozave, cu un vis devenit realitate la cel mai frumos turneu de tenis din lume, Wimbledon. şi cu o clasare între primele 4 jucătoare ale lumii pentru al şaselea an consecutiv. Şi acum, să primim anul 2020 cu un zâmbet uriaş pentru că D. (n.r. - Darren Cahill) s-a întors în echipa mea. Dar, mai întâi, vacanţă! Mulţumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill.

Cum a răspuns Darren Cahill?

*Pare că deja au început antrenamentele, nu? Felicitări pentru un alt an grozav, Simo! Bucură-te de vacanţă şi abia aştept anul următor! Îmbrăţisări pentru Toni, Daniel, Theo, Marian şi, desigur, pentru tine.

Vezi această postare pe Instagram Another year bites the dust ☺️ Massive thank you to all of my team, family, friends and fans. A year filled with great memories of a dream come true at the most beautiful tennis club in the world @wimbledon and a top 4 finish for the 6th year in a row. And now, let s kick off 2020 with a big smile as D is back in my team. But not yet , holiday first 😝 Special thanks to a special person @dc10s 🤗👊🏼 O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe Nov 4, 2019 la 4:03 PST
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite