FOTO CM 2014 Momente memorabile oferite de nemţi, după ce au câştigat Cupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schweinsteiger şi Podolski, într-un moment de tandreţe la capătul finalei FOTO Getty Images
Schweinsteiger şi Podolski, într-un moment de tandreţe la capătul finalei FOTO Getty Images

Victoria nemţilor în faţa Argentinei, din finala Campionatului Mondial, a scos în stradă sute de mii de fani, care au sărbătorit până dimineaţa în marile oraşe ale Germaniei. Nu doar suporterii au celebrat succesul, ci şi jucătorii şi soţiile sau prietenele lor.

Imediat după fluierul final al lui Nicola Rizzoli, jucătorii germani şi membrii staff-ului tehnic au invadat terenul stadionului Maracana şi au pornit fiesta. Bucuria prilejuită de câştigarea trofeului a oferit câteva momente spectaculoase surprinse de obiectivele fotoreporterilor din toată lumea. De pildă, Schweinsteiger şi Podolski, doi buni prieteni, care evoluează la Bayern Munchen, au simulat un sărut pasional, care, probabil, le-a făcut geloase inclusiv pe partenerele lor de viaţă.

Pe teren au pătruns ulterior şi soţiile sau prietenele jucătorilor nemţi, acestea fiind imortalizate îmbrăţişându-şi soţii sau prietenii. Cel mai răsfăţat pare să fi fost Mario Gotze, care a fost sărutat şi felicitat minute în şir de prietena sa.

Germanii au făcut-o lată nu doar pe Maracana, ci şi în ţara lor. Astfel, în cele mai mari oraşe ale Germaniei, sute de mii de suporteri au ieşit pe străzi şi au sărbătorit până dimineaţa succesul conaţionalilor la Cupa Mondială.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu:

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri