FOTO Australian Open: Simona Halep a trecut „fluierând” în turul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis din Constanţa a câştigat fără emoţii confruntarea din turul inaugural de la Australian Open, 6-0, 6-1 cu poloneza Katarzyna Piter. Meciul a durat 54 de minute.

Pe o căldură greu de suportat, aproximativ 36 de grade Celsius, Simona Halep a dorit să încheie cât mai repede cu putinţă conturile cu Kataryzna Piter (22 de ani), o poloneză venită din calificări.
Jucătoarea de tenis din Constanţa nu i-a dat nicio şansă adversarei în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-0 după doar 20 de minute de joc. Scorul punctelor câştigătoare a fost de 24-8 în favoarea româncei.
Şi setul al doilea a fost controlat fără probleme de Halep, care s-a impus cu un categoric 6-1, după 34 de minute de joc. Scor final: 6-0, 6-1!
În următorul tur, Halep o va întâlni pe Varvara Lepchenko (SUA), care a trecut în trei seturi de Lesia Tsurenko (Ucraina).
70 de puncte WTA şi 45.000 de dolari şi-a asigurat Simona Halep după calificarea în turul secund.

Simona nu se mai poate întâlni cu Sorana Cârstea în turul trei, după ce locul 21 mondial a pierdut în faţa unei jucătoare din Noua Zeelandă. 

Eşec dramatic pentru Irina Begu: a pierdut de la 5-1 şi a avut două mingi de meci

Într-o partidă disputată pe Arena 15, Irina Begu şi Galina Voskoboeva (Kazahstan) şi-au împărţit primele două seturi: 7-5 pentru kazahă, 6-4 pentru româncă. În setul decisiv, Irina Begu a condus cu 5-1, iar la scorul de 5-3 a avut două mingi de meci! Frica de victorie a făcut-o pe bucureşteancă să-şi piardă cumpătul şi să cedeze 6 jocuri la rând, Voskoboeva câştigând "decisivul" cu 7-5. 

VICTOR HĂNESCU S-A CALIFICAT ÎN TURUL DOI LA AUSTRALIAN OPEN!

Statisticile meciului Halep - Piter

Aşi: 3-1

Puncte din primul serviciu: 84% - 44%

Puncte din al doilea servciu: 56% - 13%

Duble greşeli: 2-3

Cel mai rapid serviciu: 171 km/h - 162 km/h

Breakuri: 5-0

"Winners" (mingi câştigătoare): 13-5

Greşeli neforţate: 14-25

Total puncte câştigate: 52-24

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite