Fotbalist francez din Guadelupe, despre România: „Mi-ar plăcea ca românii să fie mai corecți la plată!“ VIDEO

0
Publicat:

Ludovic Erhard, un francez din insula Guadelupe care joacă de fotbal de patru ani în România, a împărtășit recent impresiile sale despre țara noastră. El s-a îndrăgostit de o româncă și vrea să rămână aici.

Ludovic Erhard joacă de patru ani în România FOTO Facebook
Ludovic Erhard joacă de patru ani în România FOTO Facebook

Ludovic Erhard a ajuns în România în 2019, jucând la început la Pandurii Târgu Jiu, după ce înainte mai jucase la diferite echipe din Scoția, Franța și Anglia, inclusiv la juniorii lui Fulham.

Ludovic a evoluat în ultimul sezon recent încheiat pentru Olimpia Satu Mare. Francezul s-a îndrăgostit de o româncă din Cluj-Napoca și, într-un interviu acordat pentru Libertatea, a declarat că își vede viitorul cu partenera sa în România, vorbind în același timp și despre plusurile și minusurile țării noastre.

Fotbalistul francez și-a cunoscut iubita pe internet, acum trei luni. Îi place foarte mult ospitalitatea românilor.

„Sunt un tip simplu, mănânc paste multe, orez, carnea de somon îmi place foarte mult. Nu am încercat mâncarea românească foarte mult. De exemplu, pot spune că mămăliga nu îmi place deloc! Și nu mănânc carne de porc. Nu sunt musulman, dar pur și simplu nu suport”, a declarat fotbalistul francez pentru Libertatea.

Ludovic Erhard cunoaște și Bucureștiul, însă pe primul loc în preferințele sale este orașul Cluj-Napoca. 

Jucătorul originar din Guadelupe, insulă aflată la peste 8.300 kilometri distanță de Cluj-Napoca, are și o critică la adresa românilor.

„Oamenii sunt prietenoși peste tot, dar sunt fel de fel… Mi-ar plăcea ca românii să fie mai corecți la plată! Adică, în meseria mea, dacă tot promiți ceva, ține-te de cuvânt! Altfel, mă simt ca acasă. Dar aș vrea ca oamenii să-și țină cuvântul, mai ales când e vorba de bani”, a mai spus Ludovic pentru Libertatea.

Ludovic Erhard a fost fascinat de peisajele de vis de la Rânca (Gorj), precum și de zăpada de acolo. Tot la Rânca, jucătorul francez s-a dat și cu schiurile, petrecând câteva zile absolut memorabile.

Jucătorul îndrăgostit de România și la propriu și la figurat a remarcat și faptul că prețurile din țara noastră sunt mult mai mici decât în Marea Britanie, iar oamenii sunt foarte prietenoși.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite