Fotbalist de la Steaua implicat într-un accident grav: „Mergeam cu 180km/h, mi-a sărit ceva de la motor şi acum am maşina praf!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un fotbalist de la Steaua a fost implicat într-un accident rutier FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Un fotbalist de la Steaua a fost implicat într-un accident rutier FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Stelistul Gabi Matei a fost implicat într-un accident rutier grav, după ce i s-a blocat volanul şi a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

„Mergeam cu maşina, aveam 180 la oră şi la un moment dat mi s-a blocat volanul. Mi-a sărit ceva de la motor. Am făcut maşina praf, dar acum sunt bine. Sunt urmărit de ghinioane, dar mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine!“, a notat fundaşul stelist pe contul lui de Facebook.

Postarea a fost ştearsă la scurt timp de pe reţeaua de socializare. Primele informaţii indică faptul că stelistul a fost transportat imediat la spital şi este acum în afara oricărui pericol. Gabi Matei trece printr-o perioadă grea şi din punct de vedere profesional, după ce a suferit o operaţie la genunchi şi urmează să revină la antrenamente abia în vară.

Potrivit sport.ro, Gabi Matei era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a fost preluat de o ambulanţă care l-a transportat la spital, după ce prietena acestuia a sunat poliţia, îngrijorată că stelistul intenţionează să se sinucidă în urma unei discuţii aprinse dintre cei doi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite