Analiză dură a echipei Steaua făcută de căpitanul performanţelor din '86

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Tudorel Stoica, fostul purtător al banderolei de căpitan la Steaua anilor '80, a comentat parcursul roş-albaştrilor din acest sezon.

Numele celui care este în strânsă legătură cu cele mai importante realizări ale Stelei nu mai are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă astăzi în Ghencea. Singurul contact cu fotbalul al lui Tudorel Stoica este antrenamentul săptămânal pe care îl face alături de Miodrag Belodedici şi Adrian Bumbescu. Fostul căpitan al Stelei se dezice de ceea ce se întâmplă acum în „sportul rege“, însă urmăreşte meciurile Stelei. Totuşi, titlul cu numărul 24 pe care echipa lui Laurenţiu Reghecampf îl va câştiga sezonul acesta, cel mai probabil, nu îi entuziasmează pe Tudorel Stoica.

„După ce s-a întâmplat în campionatul nostru cu echipele puternice, Rapid şi Dinamo... Inevitabil aceste lucruri afectează şi era clar că Steaua, şi prin valoarea lotului, şi prin liniştea necesară, a dominat campionatul. Şi era şi normal, că dacă a ajuns Astra, care la începutul campionatului se bătea la retrogradare pe locul doi... Şi să stea mult timp pe locul doi, vă daţi seama. Adevărul e că nici valoarea campionatului nu este foarte ridicată“, a declarat acesta pentru DolceSport.

Tudorel Stoica nu este impresionat nici de parcursul european pe care roş-albaştrii l-au avut în acest sezon: „E un lucru bun, dar nu e mare performanţă. Performanţă înseamnă să joci o finală şi să câştigi un trofeu. Dar, pentru experienţă, pentru faptul că au întâlnit nişte echipe valoroase, este un lucru bun", a conchis cel care a cucerit alături de Steaua şapte titluri, cinci cupe, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei în cele 15 sezoane jucate în tricoul roş-albastru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite