Fostul secund al lui Piţurcă explică de ce l-au dat afară arabii pe acesta. "Am avut probleme mari încă de la început"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a fost dat afară de Al Ittihad, după mai puţin de un an de contract, dar refuză rezilierea încercând să obţină banii şi pe anul următor.

Valeriu Răchită, colaboratorul lui Victor Piţurcă în prima parte petrecută la Al Ittihad, a spus la Dolce Sport că metodele de antrenament impuse de fostul selecţioner al României nu erau pe placul jucătorilor.


"Mi-a părut rău că am plecat de la echipa naţională, eram aproape să ne calificăm. Păcat că nu a reuşit să termine în obiectivul impus de la Al Ittihad, probabil că d-aia l-au şi dat afară. Noi am preluat echipa din mers, după 7 etape câştigate de Ittihad. Meciurile importante urmau după ce am ajuns noi acolo.Dacă se ajunge la FIFA normal că acest contract trebuie onorat. După ce se vor parcurge toţi paşii legali, vor fi onorate. Durează mult timp doar. Noi aveam contract până în mai anul viitor. Când am plecat eu, obiectivul era locul 1-3 în sezonul recent încheiat.

Nu am fost foarte iubiţi acolo, am vrut să impunem un standard de profesionalism. Jucătorii erau mofturoşi, nu dădeau totul la antrenamente. Au fost conflicte cu cei mai importanţi jucători de la echipă. Probabil că Sânmărtean şi Szukala vor avea probleme acum, noul antrenor va dori să vină cu jucătorii lui", a spus Vivi Răchită la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite