Fostul internațional Dănuț Lupu, eliberat din închisoare

0
Publicat:

Dănuț Lupu a fost eliberat din închisoare, definitiv, după ce a ispășit o pedeapsă pentru că a condus fără permis.

Dănuț Lupu, fost internațional FOTO: Arhivă
Dănuț Lupu, fost internațional FOTO: Arhivă

Fostul internațional român Dănuț Lupu a ieșit din închisoare, fiind eliberat condiționat. Anterior, pe 7 martie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au contestat eliberarea lui Lupu iar acesta a rămas după gratii.

Fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid a așteptat redactarea motivării, care a durat 3 săptămâni, iar la termenul de miercuri, 3 aprilie, a primit vestea cea mare.

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare după ce a condus în repetate rânduri mașina cu permisul anulat.

El a primit în 2 octombrie 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducere fără permis. Lupu s-a predat și a fost încarcerat șase zile mai târziu la Rahova. Pe perioada carantinei, acesta a fost cazat într-o cameră situată în Secția a 2-a, folosită, în trecut, pentru încarcerarea deținuților violenți sau cu tendințe suicidale.

Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes.

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite