Foştii jucători ai Rapidului iau atitudine: "E bătaie de joc ce se întâmplă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Săpunaru, Ovidiu Herea şi Nicolae Grigore au comentat situaţia dramatică prin care trece Rapidul, echipă care nu a primit licenţa pentru a juca în Liga I.

Prezent la meciul cu SC Bacău, câştigat de rapidişti cu 1-0, Cristi Săpunaru a spus: "E foarte dureros ce se întâmplă acum la Rapid, dar speranţa moare ultima. Eu nu ţin minte ca Rapid să aibă un coborâş atât de mare. De fapt, nici nu e coborâş, ci e o bătaie de joc la adresa unei echipe, a unui fenomen, a unor jucători şi suporteri. Nici nu îmi vine să vorbesc cu jucătorii când ştiu că evoluează de atâtea luni fără niciun ban. Praful se alege dacă nu luăm licenţa la TAS.Eu nu credeam că Rapid poate să ajungă într-o astfel de situaţie şi nu credeam că cineva poate să aibă o minte aşa de bolnavă şi să vină pentru bani la Rapid. Cât timp există acele datorii nu cred că se vor găsi investitori", a mai precizat Săpunaru.

Ovidiu Herea, fost mijlocaş al Rapidului, actualmente la FC Sion, a fost şi el în Giuleşti, după care a afirmat: "E trist ce se întâmplă, din păcate nu văd niciun viitor bun în acest moment, dar sper să se găsească un om potent financiar să vină să sprijine echipa. Ar fi păcat ca Rapidul să joace prin Divizia D. Sper să aibă posibilitatea să promoveze în prima ligă. Nu ştiu de ce s-au băgat (n.r. - Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu)  dacă ştiau că nu pot să susţină clubul, nu s-a întâmplat nimic de când am plecat, din contră, a mers din ce în ce mai rău. În Elveţia se respectă contractele, se plătesc salariile la zi, pentru mine e ok".

Nicolae Grigore, de la Al-Ettifaq (Arabia Saudită), a comentat: "I-am găsit pe băieţi demoralizaţi, pentru că sperau să promoveze, dar mai este o speranţă la TAS. Noul patronat nu a reuşit din păcate să îndrepte lucrurile şi în mare vina îi aparţine. Eu vreau să cred că Rapid nu va dispărea".

Ovidiu Nahoi: "Acum îmi este clar, FRF-ul a înjunghiat Rapidul!" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite