Fosta mare jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir şi-a adunat memoriile într-o carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir (blondă) îşi va lansa autobiografia
Ruxandra Dragomir (blondă) îşi va lansa autobiografia

Ruxandra Dragomir va lansa la mijlocul acestei săptămâni cartea autobiografică, numită „Tenis şi armonie“ şi publicată la ƒ„Editura Trei“.

Preşedinte al Federatiei Române de Tenis între 2009 si 2013, Ruxandra Dragomir vorbeşte în lucrarea sa despre viaţa personală şi dezvăluie detalii din culisele carierei sale spectaculoase ce a culminat cu ocuparea locului 15 în clasamentul mondial WTA în 1997. Fosta sportivă va lansa prima sa carte în ziua în care va împlini 41 de ani, iar  la eveniment vor fi prezenţi copiii şi soţul său, Florin, foşti colegi de breaslă sau antrenori dar şi diverse personalităţi.

La sfârşitul săptămânii trecute, Ruxandra a vorbit în premieră despre acest proiect al său în cadrul emisiunii „Duminica în familie“, prezentată de Ramona Bădescu, la postul TVR1. „Viaţa a fost atât de generoasă cu mine, încât am dorit să împărtăşesc acest lucru şi celor din jur. Preţuiesc viaţa mult mai mult, fiecare secundă, de când îl am alături pe soţul meu, Florin, şi pe copiii mei, Diana şi Filip. Am fost preşedintele FR de Tenis între 2009 şi 2013 şi consider că am realizat multe pentru tenisul românesc în această perioadă, printre care şi modernizarea Centrului Naţional de Tenis“, a declarat Ruxandra Dragomir în cadrul emisiunii menţionate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite