Ana Maria Brânză, tratată ca o regină la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Brânză, campioană mondială şi olimpică la scrimă FOTO Cosmin Moţei
Ana Maria Brânză, campioană mondială şi olimpică la scrimă FOTO Cosmin Moţei

Stelistă recunoscută, campioana mondială şi olimpică la scrimă Ana Maria Brânză a acceptat invitaţia preşedintelui echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, de a intra în clubul „Patron la Steaua“.

Invitat special la meciul cu BCM Piteşti din Liga Naţională de Baschet, Ana Maria a avut parte de un tratament de conducător de echipă. Ea a fost adusă la arena Mihai Viteazul cu limuzina oficială de Patron la Steaua, a urmărit meciul din sectorul VIP, a avut ocazia de a-i încuraja pe jucători chiar în vestiar, înainte de debut şi a efectuat primul angajament al partidei.

  

 „După o asemenea experienţă, primul lucru pe care îl pot spune este că îmi place să fiu Patron la Steaua. De la ocazia de a merge cu o maşină frumoasă şi până la a pătrunde în vestiarul echipei şi a vedea care e atmosfera înainte de meci, totul a fost memorabil“, a spus spadasina, componentă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

 „Desigur mi-aş fi dorit ca totul să se încheie cu o victorie, dar nu a fost momentul. Cu siguranţă, însă această echipă poate aduce multă bucurie suporterilor şi iubitorilor baschetului. Am încredere că acest grup va face performanţă şi voi rămâne în continuare alături de ei în calitate de suporter. Baschetul a depăşit stadiul de sport, fiecare meci este un show care încântă publicul şi nu e de mirare că în ultimul timp sala Mihai Viteazul este neîncăpătoare. Succes echipei şi viitorilor patroni“, a mai adăugat Ana Maria Brânză.

Programul „Patron la Steaua“ va continua şi în acest sezon, suporterii echipei care doresc să intre în grupul socios, putând să se înscrie pe site-ul www.patronlasteaua.ro. Membrii clubului socios primesc cardul şi tricoul „Patron la Steaua“, au acces gratuit la toate meciurile de acasă ale echipei şi pot avea şansa de a juca rolul patronului într-unul din episoadele reality-showului, care va fi transmis de Sport.ro.
Steaua CSM EximBank a cedat în partida cu BCM Piteşti, din etapa a IV-a a Ligii Naţionale de Baschet, scor 55-67, dar se menţine în plutonul fruntaş al clasamentului, cu trei victorii şi o înfrângere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite