Florin Costea face haltă la Severin în drumul către un campionat străin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără echipă de când a fost dat afară de la Steaua, Florin Costea a ajuns la o înţelegere cu oficialii echipei CS Severin, unde va juca până la finalul sezonului.

Florin Costea, cândva golgeterul Ligii I, a ajuns acum să accepte să joace la penultima clasată din România pentru a reveni la forma care l-a consacrat. Dorinţa fostului jucător al Craiovei este să pună umărul la salvarea Severinului de la retrogradare, după care vrea să se transfere la un club puternic din străinătate.

„Nu e un pas înapoi. Am venit pentru antrenorul Jerry Gane şi încercăm să salvăm Severinul de la retrogradare. Ştiu că echipa e într-o situaţie dificilă în clasament. Voi semna pînă la finele sezonului şi sper ca în vară să prind un contract bun în străinătate. Am venit la Severin să joc meci de meci. De asta am refuzat alte oferte din Liga 1. Aşa am simţit eu că e mai bine aici. Vom vorbi mai mult pe teren. La vară plec chiar dacă Severinul se salvează”, a spus Costea pentru DigiSport.

Pe lângă Florin Costea, gruparea mehedinţeană a reuşit să mai transfere alţi cinci foşti jucători ai Craiovei, Roman, Mecea, Velcovici, Dorel Stoica şi Ovidiu Dănănae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite