Florin Costea neagă că a primit oferte de la Concordia Chiajna şi FC Vaslui, dar susţine că e hotărât să revină pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a părăsit echipa din Ghencea în relaţii tensionate, Florin Costea vrea să lase „episodul Steaua“ în urmă şi speră să revină în fotbal cât mai curând.

Florin Costea spune că nu au existat oferte concrete din partea oficialilor lui FC Vaslui şi Concordia Chiajna, cu toate că Ilie Stan s-a declarat dezamăgit că fotbalistul nu a semnat cu echipa sa. 

În vârstă de 27 de ani, atacantul este convins că îşi poate relansa cariera în viitorul apropiat şi singurul lucru incert deocamdată este numele echipei pentru care va evolua.

Între timp, se antrenează la Râmnicu Vâlcea şi aşteaptă încheierea stagiului de iarnă pentru a reveni pe gazon. Fostul golgheter al Universităţii Craiova nu ar spune „nu“ nici campionatelor externe, singurul lucru pe care îl are ca obiectiv fiind dorinţa de a demonstra că nu i s-a încheiat cariera, potrivit Digisport.

Costea este în discuţii cu o echipă al cărui nume nu este încă public.Ultima partidă în care a evoluat a fost acum cinci luni, în meciul Spartak Trnava - Steaua (0-3) din august 2012. Cu toate că în 2009 valoarea sa era estimată la 3.5 milioane de euro, astăzi cota de piaţă a atacantului este 500.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite