Finală de vis la US Open: Cei mai buni jucători ai lumii, la ora actuală, se vor duela pentru trofeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Dacă proba feminină a fost una istorică, cu două puştoaice de 18 şi 19 ani, venite de nicăieri, avansând până în ultimul act, în schimb, la masculin, situaţia a fost exact inversă.

Rar se întâmplă ca ierarhia mondială să fie respectată şi primii doi jucători ai lumii să ajungă în finala unui Grand Slam! Exact asta ne va oferi însă meciul pentru trofeu, la masculin, la Flushing Meadows. Pentru că acolo se vor afla faţă în faţă Novak Djokovici (1 ATP) şi Daniil Medvedev (2 ATP).

Medvedev

Daniil Medvedev

În semifinale, mai întâi, s-a impus rusul de 25 de ani, fără mari emoţii, în minimum de seturi. Apoi, Djokovici a obţinut biletele pentru finală, din nou, cu set cedat. A cincea oară în şase întâlniri, la New York. Doar că, de această dată, Nole a fost dus, în premieră, în decisiv de Alexander Zverev (4 ATP). Care a fost la un pas de a strica momentul istoric de care se apropie Djokovici şi despre care Adevărul a scris aici.

Duminică seară, de la ora 23.00, ora României, Djokovici şi Medvedev se vor înfrunta pentru a 9-a oară. Bilanţul de până acum? 5-3 pentru Djokovici, care s-a impus ultima dată în finala de la Australian Open 2021: 7-6, 6-2, 6-2.

US Open 2021, tabloul semifinalelor

Feminin

*Fernandez (73 WTA) - Sabalenka (2 WTA)

7-6, 4-6, 6-4

*Raducanu (150 WTA) - Sakkari (18 WTA)

6-1, 6-4

Masculin

*Auger-Aliassime (15 ATP) - Medvedev (2 ATP)

4-6, 5-7, 2-6

*Djokovici (1 ATP) - Zverev (4 ATP)

4-6, 6-2, 6-4, 4-6, 6-2

*Finala feminină se va juca, sâmbătă, de la ora 23.00, ora României. Meciul pentru trofeu, la băieţi, va avea loc, duminică, de la aceeaşi oră. Ambele partide vor fi transmise de Eurosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite