Ferfelea: "Nu e bine să fii veteran la Sportul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Viorel Ferfelea a declarat că nu se simte bine în postura de veteran, precizând că pentru un jucător al echipei Sportul Studenţesc este mai greu să plece acum decât în anii trecuţi.

"Nu prea e bine să fii veteran la Sportul Studenţesc, dar asta e, ce putem face? O să ne antrenăm, o să jucăm în continuare şi vom vedea ce ne rezervă viitorul. Deocamdată e prima zi, încă n-am discutat cu nimeni. În ultimul timp e greu să te transferi de la Sportul pentru că nu mai sunt ofertele care erau în anii trecuţi. Aşa că e mult mai greu pentru un jucător de aici să plece. După atâta timp orice jucător îşi doreşte să încerce altceva. Nu ştiu dacă pot să spun că mă simt plafonat aici, doar că simţi nevoia să încerci şi altceva. Când îşi doreşti ceva nou şi nu se realizează ai regrete, e normal", a afirmat mijlocaşul.

Ferfelea a adăugat că jucătorii şi-au primit înainte de vacanţă o parte din restanţele salariale. "Am avut bani pentru vacanţă. S-au mai rezolvat unele din problemele financiare înainte să intrăm în vacanţă, să sperăm că se vor rezolva toate", a precizat Viorel Ferfelea.

Până la reluarea campionatului, formaţia Sportul Studenţesc va avea două stagii de pregătire, primul la Izvorani (16-22 ianuarie) şi al doilea în Antalya (25 ianuarie - 12 februarie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite