Federaţia Internaţională de Baschet a felicitat doi români pe site-ul ei oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Esportarena

Daniel Bratu, câştigător la categoria Xbox, respectiv Răzvan Popa, care s-a impus la categoria PlayStation, în cadrul primului sezon Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, au fost remarcaţi şi felicitaţi şi de Federaţia Internaţională de Baschet.

Într-un an în care evenimentele tradiţionale de baschet 3x3 organizate de către Sport Arena Streetball nu s-au putut desfăşura, comunitatea din jurul turneelor s-a mutat în online. 

Competiţiile de baschet 3x3 pe consolă din seria Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball au atras atenţia Federaţiei Internaţionale de Baschet, care a apreciat modul în care uneltele de management online pentru turneele de 3x3 au fost folosite în eSports. 

„Sport Arena găzduieşte anual o mulţime de evenimente FIBA 3x3 Endorsed în România. Pandemia COVD-19 i-a împiedicat pe entuziaştii organizatori români să se întâlnească pe teren. Astfel că ei au reunit comunitatea pe un teren de baschet virtual, păstrând în acelaşi timp spiritul de competiţie intact. Felicitări pentru Daniel Bratu aka IAmNotDanny, respectiv Răzvan Popa aka xMonsterRO pentru succesele la categoriile respective“, a scris site-ul oficial al FIBA.

Cu un total de opt evenimente, trei demonstrative în lunile aprilie şi mai şi apoi un sezon complet de patru turnee şi o finală, din august până în decembrie, Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball a devenit rapid unul dintre principalele elemente de atracţie pentru tineri şi nu numai. 

Peste 180 de jucători, având vârste între 6 şi 43 de ani, s-au înscris în competiţia de baschet 3x3 online, care a generat, de-a lungul sezonului, peste 200.000 de vizualizări video. 

Valoarea totală a premiilor oferite atât pentru participanţi, cât şi pentru cei care au urmărit turneele pe livestream a fost de aproximativ 100.000 de lei.

   

Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball a fost susţinut, de-a lungul primului sezon, de către Mastercard, Tissot, Nike, Aqirys, Marvo, Grid, Azuga, Glovo, Dunk Shop Romania şi 2K Sports, iar radioul oficial al competiţiei a fost Kiss FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite