Cei mai bogați 10 oameni din fotbalul românesc. Averea lui Becali, cât toți la un loc

0
Publicat:

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, rămâne în continuare cel mai bogat patron din fotbalul românesc, cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro.  Acesta a câștigat bani în special din afaceri imobiliare și se află pe locul 18 în clasamentul celor mai bogați români.

Gigi Becali este cel mai bogat patron de fotbal din România
Gigi Becali este cel mai bogat patron de fotbal din România

Prin apariția lui Dan Șucu în fotbal, ca patron al echipei Rapid București, clasamentul celor mai bogați români implicați în fenomenul fotbalistic a suferit modificări. Acesta a ocupat deja poziția a doua, cu o avere estimată de 125-135 de milioane de euro, cu investiții în mobilă, presă și fotbal.

Top 3 e completat de Nicole Badea, fostul acționar al echipei Dinamo București, cu o avere estimată între 87-93 milioane de euro.

  Vladimir Cohn, tot fost acționar la Dinamo, se clasează pe locul 4, cu o avere cuprinsă între 65-70 milioane de euro, el fiind urmat în clasament de Cosmin Olăroiu 46-50 de milioane de euro și Mircea Lucescu 34-38 milioane de euro.  

În top, pe locul 7, cu o avere estimată între 29 și 35 de milioane de euro, se află Gheorghe Hagi, care este și antrenorul echipei Farul Constanța.

George Țucudea se află pe locul 8 cu 23-24 milioane de euro, Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, deține o avere estimată între 22 și 24 milioane de euro și s-a plâns recent că a pierdut din fotbal peste 8 milioane de euro.

Cristi Chivu încheie top 10 cu 22-24 milioane de euro. Topul a fost publicat de revista Capital.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite