FCSB debutează cu dreptul în preliminariile Europa League. Victorie la scor, prestaţie îngrijorătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, 3-0 (1-0), echipa armeană Şirak, în primul tur preliminar al Europa League, şi s-a calificat în runda secundă preliminară a competiţiei.

Cine nu s-a uitat la meci şi vede doar rezultatul final ar crede că partida a fost la discreţia românilor, dar lucrurile nu au stat deloc aşa. 

Până să deschidă scorul prin Olaru (34), oaspeţii au ratat două ocazii imense. Intrată la cabine cu avantaj minim, FCSB a început prost şi partea secundă. Oaspeţii au ratat alte şanse mari de a egala, înainte ca Tănase să dubleze avantajul (65) dintr-o lovitură de la 11 metri acordată eronat. A fost momentul în care armenii au dispărut din joc, golul trei, Buziuc (83), fiind o consecinţă logică.

Echipa bucureşteană, antrenată de Anton Petrea, a jucat în următoarea formulă: Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Panţîru – Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase (Vînă ’86) – Man (Moruţan ’78), Sg. Buş (Buziuc ’46), Fl. Coman. 

Meciul a fost arbitrat de bosniacul Admir Sehovic, ajutat de Amer Macic şi Goran Dujak. Haris Kaljanac a fost arbitru de rezervă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite