FCSB, ciuca bătăilor în Superliga. Campioana a ajuns pe penultimul loc în clasament

0
Publicat:

Învinsă în runda de precentă de Poli Iași (0-1), acasă, FCSB a mai suferit o ulimință, duminică seara, în etapa a 7-a a Superligii. Campioana n-a emis pretenții la Sibiu, astfel că Hermannstadt s-a impus cu 2-0 și i-a trimis p roș-albaștri pe penultinul loc al clasamentului.

Florin Tănase, neputincios în partida de la Sibiu. Foto Facebook
Florin Tănase, neputincios în partida de la Sibiu. Foto Facebook

Cu gândul la returul din Europa League cu LASK Linț, FCSB a fost înghesuită srios de o formație aflată în suferrință. Sibienii au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 7, când Balaure a fost aproape să înscrie din corner, însă balonul a lovit bara. În minutul 11, acelaşi Balaure a înscris, însă golul a fost anulat după intervenţia VAR, pentru că autorul pasei decisive, Aurelian Chiţu, se afla în ofsaid.

FCSB, gol anulat 

Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 45+3, prin Ngezana, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un fault în atac al lui Florin Tănase. Gazdele au deschis totuşi scorul, în minutul 56, când Ianis Stoica (fost la FCSB) a pasat şi Murgia a înscris al treilea său gol din acest sezon.

Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, reuşind a doua victorie a sezonului, şi a urcat pe locul 8, cu 8 puncte. FCSB este penultima în Superliga, cu doar cinci puncte, la egalitate cu ”lanterna roșie”, Gloria Buzău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite