FCSB -CFR Cluj 0-1. Campioana egalează liderul Farul

0
Publicat:

FCSB a întâlnit pe teren propriu campioana din sezonul trecut, CFR Cluj, într-o restanță din a noua etapă a Superligii. CFR Cluj a obținut o victorie la limită care o ajută să egaleze liderul Farul.

FCSB -CFR Cluj 0-1. Campioana egalează liderul Farul
FCSB -CFR Cluj 0-1. Campioana egalează liderul Farul

În prima repriză ambele formații au fost mai atente la defensivă decât la construcția ofensivă așa că partida a avut în primele 45 de minute doar două faze periculoase. Șut a încercat să marcheze rapid, încă din primele secunde de la startul jocului, în timp ce Burcă a respins spectaculos în minutul 37 din fața lui Edjouma.

După revenirea de la cabine, cele două formații au început să practice un joc ofensiv, prima mare ocazie fiind ratată de Edjouma. Andrei Vlad a avut o intervenție spectaculoasă în fața lui Manea. 

În minutul 69 echipa antrenată de Dan Petrescu a spart gheața dintr-o fază fixă. Janga a marcat singurul gol al partidei, chiar dacă FCSB a mai avut câteva ocazii importante de a reveni pe tabelă.

CFR Cluj a obținut toate cele 3 puncte care o aduc la egalitate cu liderul Farul Constanța. De cealaltă parte, FCSB ratează ocazia de a reveni pe podium, la doar 6 puncte de Farul. Roș-albaștrii bifează primul eșec pe teren propriu din ultimele 8 luni.

La FCSB au fost și 3 mari absențe în lotul de astăzi. Andrea Compagno și Darius Olaru nu au putut evolua după accidentarea horror suferită etapa trecută. Ștefan Târnoveanu are probleme din cauza unei entorse, dar Andrei Vlad a demonstrat că este un înlocuitor pe măsură.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite