FC Hermannstadt a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Concordia Chiajna. Sibienii urcă provizoriu pe locul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video
Foto: Captură video

FC Hermannstadt a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), pe Concordia Chiajna. Sibienii urcă provizoriu pe locul 2.

FC Hermannstadt a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (la pauză 1-1), pe Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a VII-a a Ligii 2 Casa Pariurilor. Sibienii urcă provizoriu pe locul 2, cel puţin până sâmbătă, când U Cluj primeşe vizita Unirii Slobozia. 

Au marcat: Paul Batin '39 / Daniel Paraschiv '25, Ionuţ Năstăsie '50, Andrei Blejdea '89.

Sâmbătă, de la ora 15.00, este programat jocul Universitatea Cluj - Unirea Slobozia, iar duminică, de la 14.30, partida Petrolul - CSA Steaua.

Hermannstadt rămâne neînvinsă în play-off, ajunge la 56 de puncte şi urcă pentru moment pe locul secund, unul direct promovabil. Chiajna pierde al 4-lea meci consecutiv, dar păstrează un avans de 4 lungimi faţă de Slobozia. Ilfovenii profită de faptul că Steaua nu are drept de promovare şi ocupă loc de baraj în acest moment.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Hermannstadt – 56, 3. Universitatea Cluj – 54, 4. CSA Steaua – 45, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 36.

Petrolul şi Hermannstadt ocupă în acest moment locurile direct promovabile. U Cluj i-ar putea depăşi pe sibieni, dacă se impune sâmbătă, în meciul cu Slobozia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite