FC Braşov-Săgeata Năvodari 1-1. Nou promovata pregătită de Tibor Selymeş este surpriza debutului de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veteranul Mugurel Buga nu a putut să le facă faţă puternicilor fundaş ai Năvodariului
Veteranul Mugurel Buga nu a putut să le facă faţă puternicilor fundaş ai Năvodariului

Săgeata Năvodari a fost o nucă tare pentru FC Braşov în partida disputată pe Stadionul "Tineretului" în etapa a 2-a din Liga 1. Echipa de la malul mării a fost foarte aproape să plece cu toate punctele de la Braşov, dar gazdele au scos un punct în ultimul minut al întâlnirii. FC Braşov-Săgeata s-a terminat 1-1.

Disputată pe o căldură dogoritoare, partida dintre FC Braşov şi Săgeata Năvodari, care a început la ora 19, a fost lipsită de faze spectaculoase timp de aproape 75 de minute, dar s-a animat pe final, când ambele echipe au marcat fiecare câte un gol. Oaspeţii au deschis scorul la Braşov în minutul 76 prin Chiţu. 

Braşovenii s-au trezit greu din şocul primirii acestui gol şi au încercat din răsputeri să egaleze, reuşind acest lucru abia în minutul 90. Cristi Ionescu a bătut formidabil o lovitură liberă şi a obţinut un punct la care nimeni din tabăra Braşovului nu mai spera. 

În urma acestui rezultat, Săgeata rămâne neînvinsă după primele două etape, acumulând patru puncte, în timp ce Braşovul obţine primul punct din actuala stagiune. 

FC Braşov: Marinescu - Străuţ, Oltean, Machado, Serginho - Păun, Santos, Mateiu, Tătar - Dias, Buga
Rezerve: Mutu, Enceanu, Madeira, Fonseca, Popa, Vagner, Ionescu. Antrenor: Adrian Szabo.

Săgeata Năvodari: Panagopoulos - Petelu, Popa, Munteanu, Filip II - N'Doye, Muzac - Florean, Viorel Dinu, Tigoianu - Roman II. Antrenor: Tibor Selymeş.

Au marcat: Cristi Ionescu '90 / Chiţu '76.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite