Explicaţiile lui Stoica pentru „beţia“ de la Zürich: „N-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meme Stoica şi Laurenţiu Reghecampf
Meme Stoica şi Laurenţiu Reghecampf

Directorul sportiv al clubului patronat de Gigi Becali, Mihai Stoica, a declarat că nu are "o relaţie" cu alcoolul, dar a recunoscut că la Zürich a consumat băuturi alcoolice, precizând însă că "la locul faptei" nu a fost prezent şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"Poate că am defecte, probabil şi ceva calităţi, însă în niciun caz n-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zürich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurenţiu la <locul faptei> este o minciună. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele", a afirmat Stoica, într-o postare pe contul lui de Facebook.

Finaţatorul echipei, Gigi Becali, a declarat, luni, că directorul sportiv Mihai Stoica s-a îmbătat, la Zurich, înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu formaţia elveţiană în Liga Europa. "Are şi el o traumă, Meme nu şi-a revenit" după închisoare, a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite