Exclus din lot de Ionel Ganea, Daniel Pancu nu se gândeşte la retragere: "Mai joc până la 41 de ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Voluntari încearcă să scape de la retrogradare cu Ionel Ganea pe bancă, dar prima decizie a acestuia a şocat pe toată lumea. Fostul antrenor al Călăraşiului l-a dat afară pe Daniel Pancu.

FC Voluntari încearcă să scape de la retrogradare cu Ionel Ganea pe bancă, dar prima decizie a acestuia a şocat pe toată lumea. Fostul antrenor al Călăraşiului l-a dat afară pe Daniel Pancu din cauza faptului că acesta e în urmă cu pregătirea fizică.
„Pancone” se declară nedreptăţit de atitudinea lui Ganea, dar spune că se va supune şi va reveni mai puternic. Să renunţe, nici nu se gândeşte, chiar dacă în august va împlini 39 de ani. „Ganea e antrenor acum şi poate să facă ce vrea el. Eu nu fac parte din lot, dar mă pregătesc şi voi ajunge repede la zi fizic, iar atunci nu mă poate ignora. Mai sunt şi alţii în urmă cu pregătirea şi asta nu e o dramă. Ar fi culmea să mă retrag aşa. N-am plecat de la Rapid să joc trei luni la Voluntari. Mai joc doi ani. Cu oamenii de aici am un proiect pe termen lung. Voi rămâne în conducerea clubului”, a declarat Daniel Pancu în exclusivitate pentru Click!.
În aceste condiţii, atacantul îşi va relua antrenamentele singur şi crede că dacă va fi sănătos nu va avea probleme să revină în prima echipă, orice concurent direct ar avea pe post. Această excludere are la bază reminiscenţe mai vechi. Ganea l-a antrenat pe Pancu şi la Rapid, unde cei doi nu s-au avut prea bine tot din cauza unor reproşuri ale tehnicianului pe considerente fizice. Atunci, antrenorul a plecat înainte că Pancu să-şi revină după o accidentare.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite